Вітаю на сторінці блогу "Мова кольорова". Цей ресурс - своєрідний щоденник вчителя української мови та літератури, класного керівника. Запрошую до співпраці учнів нашої школи, батьків, а також усіх зацікавлених у вивченні таємниць українського слова.

2016-09-22

Барвінкова країна поповнюється новими мешканцями




Сьогодні для п’ятикласників Токмацької ЗОШ№5 було влаштовано незвичайне свято — посвята в члени Барвінкової країни.


З одного боку — це довгоочікуваний захід, оскільки кожний п’ятий клас повинен був заздалегідь визначитися з назвою команди та її девізом, обрати відповідну пісню, показати свої уміння працювати в команді та особисті здібності їзди на велосипеді. З іншого боку, на учнів чекали незвичні випробування на станціях Барвінкової країни: історична станція перевіряла знання п’ятикласників із історії рідного міста, пішохідна — з правил дорожнього руху, а далі…
 А далі класних керівників викрали з Барвінкової країни, і ми зустрілися з командами тільки на останньому етапі — біля солодкого дерева. Те, що учні 5-В класу успішно пройшли всі етапи гри, було видно по їхніх задоволених обличчях.
У святковій залі на майбутніх членів барвінкової країни чекали різнокольорові галстуки: 5-А — зелені «Чорнобривчики», 5-Б — червоні «Добродійчики», 5-В сині «Живчики».

Мені, як класному керівнику 5-В, хочеться з особливою гордістю відмітити відповідальність нашого командира Дарусенкова Давида, який впевнено вів команду до перемоги під час заходу, а ще з особливою сумлінністю перевіряв готовність команди до гри. А також висловлюю подяку мамам батьківського комітету 5-В класу, які заздалегідь приготували барвінкові галстуки та найсмачніші призи (це оцінка наших дітейJ) для свята.

Що таке Барвінкова країна та які напрямки її діяльності, можна дізнатися з цієї презентації

Немає коментарів:

Дописати коментар