Вітаю на сторінці блогу "Мова кольорова". Цей ресурс - своєрідний щоденник вчителя української мови та літератури, класного керівника. Запрошую до співпраці учнів нашої школи, батьків, а також усіх зацікавлених у вивченні таємниць українського слова.

2015-11-14

Інтерактивні технології навчання


Сучасність ставить перед учителем багато педагогічних, психологічних, дидактичних задач. Нові соціокульткрні умови освіти, пов'язані з гуманізацією та демократизацією суспільства, спонукають сучасного учителя постійно  працювати над самоосвітою, самовдосконаленням, опануванням та впровадженням нових технологій, форм, методів, прийомів навчання та виховання. А ще - працювати на майбутнє.


 Орієнтованою на майбутнє вважають smart-технологію, одним із найбільш впроваджуваних продуктів якої є інтерактивні дошки. Перспективи роботи з ними були розглянуті на черговому засіданні методичного об'єднання вчителів української мови та літератури міста Токмака 10 листопада 2015 року. Практичний семінар був присвячений проблемам, можливостям, ресурсам smart-технологій.

Бажаючих освоїти нові методи та прийоми  smart-технології виявилося багато. Педагоги вирішили так організувати роботу творчої групи учителів-філологів, щоб на кожному засіданні практично оволодівати активним освітнім контентом.
Отже, навчання членів творчої групи учителів української мови та літератури (приєднуйтеся, усі бажаючі!) відбудеться у вівторок 17.11.2015 року в ЗОШ №5 міста Токмака о 15.00 годині в кабінеті №12.

Немає коментарів:

Дописати коментар