Вітаю на сторінці блогу "Мова кольорова". Цей ресурс - своєрідний щоденник вчителя української мови та літератури, класного керівника. Запрошую до співпраці учнів нашої школи, батьків, а також усіх зацікавлених у вивченні таємниць українського слова.

2016-12-14

Вчимося гуртом працювати й товаришувати

У школі триває активна підготовка до Новорічних свят. Оголошуючи про акцію щодо виготовлення святкових іграшок своїми руками, навіть і подумати не могла, скільки незабутніх хвилин може принести спільна робота!

Щиро вдячна Зуєву Данилу та його мамі Наталії Володимирівні, які першими відгукнулися й "осипали" клас тендітними сніжинками. Наступною неперевершеною роботою стала спільна багатоденна праця сім'ї Терещенків: мама Людмила Олександрівна, тато Олександр Анатолійович і їхня донечка Лєра стільки добра й тепла вклали у сніговичка, що він привертає увагу кожного, хто відвідує наш клас. А деякі учні навіть приходять до нас у гості, щоб зробити селфі з іграшкою Лєри. Яскравою прикрасою класу стала й минулорічна робота Будака Кирила та його мами Людмили Олександрівни.  Сьогодні незвичайною "настільною" ялинкою здивував Іванко Мезенцев, за що ми щиро дякуємо його родині.
Проте нашою спільною працею справедливо можна вважати веселого сніговичка, виготовленого руками всіх бажаючих учнів 5-В класу. Поєднавши у собі завзятість Мезенцева Івана й Ремес Вікторії, скромність Циплєнкової Насті й Петрушенко Валерії, охайність Коляди Олі й Бобровної Юлії, наполегливість Жеребкова Дениса й Горіна Івана, старанність Кірстюк Даші та Філпової Насті, відповідальність Зуєва Данила й Терещенко Валерії, наша новорічна прикраса стала найкращим проектом 2016 року 5-В класу.
 У спогадах залишаться хвилини  невпевненого очікування й завзятих суперечок, веселої згуртованості й щирої радості від отриманого результату. Мої невтомні п'ятикласнички, ви створили своїми вчинками та емоціями цікаву сторінку  життя 5-В класу!

А це роботи учнів інших класів:




Немає коментарів:

Дописати коментар