Вітаю на сторінці блогу "Мова кольорова". Цей ресурс - своєрідний щоденник вчителя української мови та літератури, класного керівника. Запрошую до співпраці учнів нашої школи, батьків, а також усіх зацікавлених у вивченні таємниць українського слова.

2015-09-23

Щедрий урожай "розумних уроків" у Токмаці


22 вересня у Токмаці відбувся семінар, який став особливою подію в житті міста (і Запорізької області загалом). Педагоги радо вітали на своїй землі переможців і учасників Конкурсу розумних уроків із використанням смарт-технологій. Захід відбувся завдяки такмачанину, який невтомно піклується про майбутнє своїх учнів-земляків - Суржану Олегу Валерійовичу та за підтримки міського голови Котелевського Ігоря Вікторовича.

Без забезпечення шкіл міста смарт-дошками не можливо було навіть і мріяти не тільки про "розумні уроки", а й про участь у конкурсі токмацьких педагогів. А тепер у кожного учителя з’явилася можливість на рівні з провідними школами України готувати уроки з використанням інтерактивних технологій.
З учителями-філологами працювала Єпіхіна Тетяна Володимирівна, абсолютний переможець Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2013». Крім тренінгу, відбулася відверта розмова про переваги й недоліки інтерактивних технологій із використанням смарт-ресурсів. Показали результати своєї роботи вчителі-переможці Запорізької області. Від Токмака низку завдань із використанням смарт-технології  представили учителі ЗОШ№1 Гловацька Тетяна Петрівна та Кромченко Анна Іванівна. Їхнім роботам Єпіхіна Т.В. дала високу оцінку. Ми пишаємося вами, наші шановні молоді й перспективні колеги!
Також на секційному засіданні було вирішено ряд питань, пов’язаних з робочими моментами при підготовці інтерактивних завдань, а також запропоновано зробити банк ідей для вчителів-філологів Запорізької області.
Ми працюємо заради майбутнього дітей, і коли вони отримують освітні послуги на високому рівні, коли їхні оченята світяться радістю співпраці, а на обличчі сяє задоволення, розумієш високу місію своєї праці.
Шановні педагоги, меценати, батьки, наші учні! Я бажаю Вам високих результатів у Вашій праці!



Немає коментарів:

Дописати коментар