Вітаю на сторінці блогу "Мова кольорова". Цей ресурс - своєрідний щоденник вчителя української мови та літератури, класного керівника. Запрошую до співпраці учнів нашої школи, батьків, а також усіх зацікавлених у вивченні таємниць українського слова.

2016-08-30

Познайомилися



Сьогодні о 8-00 у нашій школі відбулася перекличка. П’ятикласники познайомилися зі своїми класними керівниками, а ми, вчителі, із учнями. І хоча на сьогоднішньому заході були присутні не всі діти 5-В, я вітаю з початком роботи усіх школярів та їхніх батьків. Наше знайомство відбувалося в ігровій формі: кожен записував на паперовій пелюстці своє ім’я, щоб урешті утворилася квіткова галявина 5-В класу. Результат нашої роботи перед вами. Зверніть увагу, деякі квіточки ще не розпустилися, вони чекаю на відсутніх…


Крім цього, у нас відбулося бліц-змагання між трьома командами: створювалися акроніми до слів «сентябрь», «вересень», «наш класс». Кожне слово-розшифровка — це настанова на майбутню роботу в п’ятому класі. Отже, починаючи з 1 вересня, мої учні пообіцяли працювати енергійно, наполегливо, активно, шикарно, розсудливо, ефективно, старанно... Як мені подобаються ці побажання J.

А тепер — увага! 1 вересня о 8-00 на подвір’ї школи почнеться свято Першого дзвоника. Після лінійки відбудеться Перший урок, присвячений 25-річчю незалежності України. До уроку учні повинні:
        вивчити невеликий вірш про Україну (4 рядки),
      створити власний малюнок на альбомному аркуші про найулюбленішу місцину України (на вибір: рідні символи, місця відпочинку, моя домівка, особливості України).
Змагання передбачається командне, тому за ці 2 дні готуємося так, як і обіцяли, щоб стати переможцем і в командному, і в особистому заліку.
             Ваш класний керівник — Козачок Ірина Валеріївна

Немає коментарів:

Дописати коментар