Вітаю на сторінці блогу "Мова кольорова". Цей ресурс - своєрідний щоденник вчителя української мови та літератури, класного керівника. Запрошую до співпраці учнів нашої школи, батьків, а також усіх зацікавлених у вивченні таємниць українського слова.

2016-02-07

Зимові візерунки 2016

Несподівані сюрпизи принесла нинішня зима школярам, їхнім батькам та вчителям. Другий тиждень триває карантин у школах. Гортаючи календарні плани й розробляючи уроки на мвйбутнє, згадую перемоги й досягнення минулого, участь наших учнів у мовно-літературних конкурсах...
 Скільки задумок, ідей, словесних візерунків планувалося втілити учасниками Міжрегіонального фестивалю ораторського мистецтва. Відверто кажучи, не всі бажаючі змогли приборкати внутрішню напругу й вийти в коло учасників шкільного етапу цього фестивалю. І тому ще ціннішими стали здобутки  учасників і переможців конкурсу. Вітаю п'ятірку найкращих ораторів школи: Вовк Поліну (І місце), Лобач Валерію (ІІ місце), Фесенка Владислава (ІІІ місце), Кравцову Лілію  та Єременко Тетяну!

Вовк Поліну ми вже привітали з перемогою і в міському етапі Міжрегіонального фестивалю ораторського мистецтва. Бажаємо тобі, Полінко, продемонструвати такі ж прекрасні здібності в обласному конкурсі, дібравши переконливі аргументи, приклади, підкресливши їх силою і красою голосу!
 А тим дев'ятикласникам, які були лише глядачами, бажаємо все ж таки опанувати свій страх і долучитися до учасників заходу. Новачками бути не соромно. "Ми багато в чому залишаємося новачками, незалежно від віку, і нам часто не вистачає досвідченості, незважаючи на кількість прожитих років", - так казав Франсуа де Ларошфуко, вже маючи за плечима 30-річний досвід письменника.
А на цьому фото - учасники Всеукраїнського конкурсу "Патріот - 2016". Найактивнішими були учні 7-А, 7-Б та 5-В класів. А всього 55 учнів нашої школи стали учасниками конкурсу. Відповіді відправлені організаторам, сподіваємося на високі результати! До речі, нагадуємо, у березні відбудеться ще один мовно-літературний конкурс "Соняшник". Усі бажаючі вже зареєстровані.

Немає коментарів:

Дописати коментар